Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 120 - 150 g Zwiebel, geviertelt
- 1 Chili, getrocknet, ohne Stiel und Samen
- 100 g grüne Peperoni, in kleinen Stücken
- 100 g rote Peperoni, in kleinen Stücken
- 50 g natives Olivenöl extra
- 250 g grüner Spargel, ohne harten Teil, in 2-3 cm grosse Stücke gehackt
- 150 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 150 g Rispentomaten, reif, in kleinen Stücken
- 1 Prise Safranfäden
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- 800 g Wasser
-
2
Bouillonwürfel (für 0,5l)
veya 1 - 2 TL Salz - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fideuà
- 50 g grüne Erbsen, gefroren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Penne-Pot
30p
Chili non Carne
1 Std.
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30p
Gemüseeintopf
45 Min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 Min
Seitan-Bällchen mit Kartoffeln und Peperoni-Curry-Sauce
1 Std. 15 Min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 Min
Vegetarische Carbonara
30p
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35p
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min