Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 598 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korma Paste
1h 15min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 godz.
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Rasgula (Dessert)
30min
Long Island Ice Tea
10min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15min
Gewürzreis
25min
Eiskaffee gerührt
40min
Dalgona Eiskaffee
10min
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35 Min
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 godz.