Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
veya 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (isteğe bağlı)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Sauce Tatare
15 min
Apfelkren
40 min