Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
veya 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (isteğe bağlı)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1h 25min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1h 10min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Sauce Tatare
15min
Lachstatar auf Avocadomus
15min