Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
veya 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (isteğe bağlı)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Crostini "Tricolore"
35 min
Cumberland-Senf-Sauce
1u. 15min
Vitello tonnato sous-vide
4óra 30p
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Sauce Tatare
15min
Lachstatar auf Avocadomus
15min