Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Butter, kalt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Ringen
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 100 g Fenchel, in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
- 75 g Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
- 2 - 3 Safranfäden
- 5 - 10 g Weinessig
- 600 - 700 g Fischfilets, ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
- ¼ TL Salz (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischsuppe mit Gemüse
40 min
Coq au vin
3 godz.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min.
Bouillabaisse
1 godz. 25 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45 Min
Jambalaya
30 Min
Dorsch-Curry
35min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Zandergulasch
45 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min