Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 godz. 10 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1u.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1u. 15min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8j 45 menit
Ossobuco sous-vide
13h
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 godz. 10 min
Risotto (XXL)
40min
Apfelkren
40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1u. 15min