Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignonsauce
30min
Geröstete Leber
30min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3hod. 45min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1 godz. 45 min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Ritschert (XXL)
1 Std.
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5h
Gelber Fisolensalat
40min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Apfelkren
40min