Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g carrots, cut in pieces
- 200 g beetroots, cut in pieces (2 cm)
- 40 g oil
- 150 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g white cabbage, cut in strips
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 831.8 mg
Alternatif tarifler
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Minestrone
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Prune Jam
55min
Asparagus cream soup
30min
Danish Split Pea Soup
1h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Asparagus Stem Soup
55min