Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Chicken
- 1000 g chicken, (half chicken), with skin and bone
- ½ tsp salt
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion
- 800 g water
Green Ginger Sauce
- 70 g fresh ginger, smashed (see tips)
- 30 g spring onions, cut in pieces (4 cm)
- 60 g cooking oil
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 tsp sugar
Toppings
- 1 sprig spring onion, thinly sliced, to garnish
- 1 fresh red chilli, thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 449 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Cooking White Rice
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Braised Rice Wine Fish
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Cantonese Steamed Fish
40 min