Cantonese Steamed Fish
TM6 TM5

Cantonese Steamed Fish

4.8 (12 değerlendirme)

Malzemeler

  • 70 g soy sauce
  • 770 g water
  • 20 g sugar
  • 4 sprigs coriander roots
  • 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
  • 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
  • 3 cm fresh ginger slices
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (isteğe bağlı)
  • 2 sprigs coriander leaves, to garnish
  • 2 tbsp shallot oil, to garnish
  • 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1207 kJ / 289 kcal
Protein
30 g
Karbonhidrat
9 g
Yağ
14 g
Doymuş Yağ
5 g
Lif
1 g
Sodyum
735 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler