Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1821 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min