Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa piccante allo zenzero
30 min
Burro alle acciughe
4h 20min
Purè di manioca
50 Min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20min
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Sex on the beach
10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Agliata verde
15min
Caldo verde
35 min
Vellutata di carote e pastinaca
50 Min