Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinatura all'ananas
20 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Salsa belga
Değerlendirme yok
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 phút
Salsa della nonna
3sa 30 dk
Salsa turca
10 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 phút
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Maionese al curry
15 Min
Agliata verde
15 Min