Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda, preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 15.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agnolotti al brasato
3 Std.
Insalata russa
1 godz.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Peperoni alla piemontese
55min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Mini bonet
2 godz.
Bagna cauda
35min
Crauti
96hod.
Bonèt
2 godz.
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Antipasto piemontese
25min
Semolino dolce
1 godz.