Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1371 kJ / 328 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Mousse di baccalà
45min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min