Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 200 g di panna acida (crème fraîche) (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di salmone affumicato a fette
- uova di lompo, a piacere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Avocado toast con uovo
30 min
Trittico d'autore
2 Std.
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20 min
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20min
Cheesecake in vasetto
4h
Soufflé al Castelmagno
55min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Blinis con burrata e scampi
1h
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Guacamole Tex-Mex
5 Min