Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 200 g di panna acida (crème fraîche) (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di salmone affumicato a fette
- uova di lompo, a piacere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare al salmone
1 Std.
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Trittico d'autore
2 Std.
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 dk
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 Min
Salmone teriyaki
50 dk
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1 Std.
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 dk
Caesar salad
45 Min