Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
Alternatif tarifler
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Ratatouille Suppe
30min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Auberginen-Chili
25 Min
Kidneybohnen-Curry
30min
Würziger Gemüsetopf
35min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min