Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
Alternatif tarifler
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25 dk
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 dk
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Arabischer Eintopf Koshari
35 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 dk
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min