Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilz-Mischung und Topping
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, in Scheiben
- 1 Prise Salz
- 1 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
Paptert-Mischung und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 170 g Maismehl, weiß
- 20 g Butter
- 200 g Mais aus der Dose, abgetropft
-
150
g Biltong, in Scheiben
veya 150 g Speckwürfel - 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Sahne
- 10 Basilikumblätter, grob gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Zwiebelsoufflé
1 Std.
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 Std. 40 Min
Eier-Zwiebel-Curry
45min
Erdäpfel-Reis-Dukaten im Sesam-Mohn-Mantel
35min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Tagliatelle mit Granatapfelsauce
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Pilze mit Kichererbsen
9 Std.
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min