Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orangenhähnchen
- 6 - 8 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut
- 6 Knoblauchzehen
- 1 EL Korianderkörner
- ½ EL Kreuzkümmelsamen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Orange, unbehandelt, in Scheiben (5 mm)
- 70 g Oliven, grün, entsteint
Basmati-Reis mit Sultaninen
- 1 EL Mandelstifte
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 300 g Basmati-Reis
- 50 g Sultaninen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2801 kJ / 670 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Puten-Burger
1 Std. 30 Min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1h
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h