Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 250 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 1 geh. TL Curry, scharf (z.B. Anapurna von Ingo Holland)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 Stängel Koriander, abgezupft, Stiele mit Küchengarn zusammengebunden
- 750 g Wasser
- 250 g Zucchini, längs geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)
- 250 g Romanesco, in Röschen (2 cm)
- 7 Prisen Salz
- 150 g rote Linsen
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2181 kJ / 519 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Kichererbsencurry
45 min
Linsencurry mit Kürbis
1 godz. 15 min
Dal
1h 50min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40min
Linsen-Auflauf
1h 20min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Kichererbsencurry
40min
Gemüsecurry mit Reis
1 godz.
Linsen-Spinat-Curry
40min