Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 250 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 1 geh. TL Curry, scharf (z.B. Anapurna von Ingo Holland)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 Stängel Koriander, abgezupft, Stiele mit Küchengarn zusammengebunden
- 750 g Wasser
- 250 g Zucchini, längs geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)
- 250 g Romanesco, in Röschen (2 cm)
- 7 Prisen Salz
- 150 g rote Linsen
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2181 kJ / 519 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 godz.
Blumenkohl-Curry
30 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40 min
Indisches Gemüsecurry
1 godz.
Linsencurry mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Dal
1 godz. 50 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min