Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
veya 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Caprese Wrap
10 Min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Değerlendirme yok
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Vegan Burger
1 Std. 10 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Domatesli Risotto
30min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min