Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
veya 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Un Kurabiyesi
1 Std.
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Haydari
10 Min
Spagetti Carbonara
40 Min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 Std.
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1 Std.
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1h 15min