Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk salamı
- 150 g biber, karışık (örn. kırmızı, yeşil, sarı), parçalara bölünmüş
- 300 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 300 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş
- 1 tutam toz karabiber
- 1 tk tuz
- 1 tk karışık baharat, damak tadına göre
- 500 g su
Dereotlu yoğurt sosu
- 10 - 15 dal dereotu yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 300 g yoğurt
- 50 g mayonez
- 2 tutam tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 godz. 50 min
Fındıklı Lokum
27h 5 min
Kabaklı Börek
1h 10 min
Tahin
10min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 godz. 10 min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 min
Damla Sakızlı Lokum
26 godz. 50 min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 min
Pratik Sucuk
12h 25min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Fındıklı Tahin Pekmez
1h 10 min
İşkembe Çorbası
1sa 20 dk