Cihazlar ve Aksesuarlar
Salçalı Bulgur Pilavı
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
diş sarımsak1 - 2
-
soğan ikiye bölünmüş125 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş (1-2 cm)20 g
-
domates salçası30 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı20 g
-
pilavlık bulgur yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş200 g
-
su350 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
40 mg
Protein
5.5 g
Kalori
1125.3 kJ /
269 kcal
Yağ
10 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
39.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Taze Soğanlı Tart
35 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Musakka
1 h 10 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Ratatuy
40 min
Tavuklu Pilav
1 h 10 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Etli Biber Dolması
1 h 20 min
Cacık
15 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min