Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 210 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş, toz zerdeçal
- 540 g mantar, dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)
- 540 g su
- 30 g un
- 240 g süt
- 2 tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 yk domates salçası
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, ince kıyılmış
- 2 tk limon suyu
- 1 tutam karabiber
- 50 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 959.1 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 55.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1 Std.
Sütlü Domates Çorbası
55 min
Kremalı Mantar Çorbası
20 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Cennet Çorbası
40 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Soğan Çorbası
1h 15min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 Min