Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 210 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş, toz zerdeçal
- 540 g mantar, dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)
- 540 g su
- 30 g un
- 240 g süt
- 2 tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 yk domates salçası
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, ince kıyılmış
- 2 tk limon suyu
- 1 tutam karabiber
- 50 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 959.1 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 55.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 min
Sini Köfte
3h
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min
Matchalı Dondurma
10h 30min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Cennet Çorbası
40min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min