Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1526.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower Steaks
45 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Lentil Moussaka
2h 20min
Ratatouille
40min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Mushroom Stroganoff
30 min
Gazpacho
1h 15min
Baked Spinach and Eggs
35 min