Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1526.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Mushroom Risotto
30 min
White Bean Salad
5min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Mediterranean Farro Salad
1sa 35 dk
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min