Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4óra 30p
Spanischer Bohnentopf
1 godz. 10 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Makrelen-Tapenade
10min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Remoulade
10min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Heringsstipp mit Drillingen
1u.