Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g pork belly, with skin, cut in thin slices (0.3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 pinch white pepper powder
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp five-spice powder
-
1
tbsp ginger juice (see tips)
veya ¼ tsp baking soda - 1 dried lotus leaf, soaked in hot water to soften (see tips)
- 10 g fresh ginger, shredded
- 20 - 24 fresh lychee, peeled, pitted
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 37.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1sa 50 dk
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min