Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g pork belly, with skin, cut in thin slices (0.3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 pinch white pepper powder
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp five-spice powder
-
1
tbsp ginger juice (see tips)
veya ¼ tsp baking soda - 1 dried lotus leaf, soaked in hot water to soften (see tips)
- 10 g fresh ginger, shredded
- 20 - 24 fresh lychee, peeled, pitted
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 37.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Braised pork belly
55 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2óra 25p
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min