Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
veya 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm), - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brodo di carne in pasta
45 min
Salsa al pomodoro
40min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Brodo di pesce e gamberi
20min
Salsa al pomodoro
25min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40min
Pastella per fritti
1u.
Contorno di riso al pomodoro
30min
Riso al pomodoro
30min
Brodo vegetale in pasta vegano
1u.
Pane paesano
3h
Brodo di gallina
4 godz. 10 min