Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 80 g di prosciutto crudo affettato
- 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette al sugo
40min
Filetto di maiale in crosta
1u. 15min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45min
Polpette al sugo
45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Mousse di formaggio
10min
Polpettone veloce
55min
Petto di pollo e zucchine
50min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Değerlendirme yok
Petti di pollo alla pizzaiola
55min