Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sarrasin aux champignons
25min
Tofu Mapo
20min
Falafel et houmous de betterave rouge
20min
Dhal
40min
Pain de lentilles
1h 55 min
Chili non Carne
1h
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1 godz. 45 min
Boulettes à l'aubergine
1h
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Curry de légumes à l'indienne
1 godz. 10 min