Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafel et houmous de betterave rouge
20 min
Sarrasin aux champignons
25 min
Curry de légumes à l'indienne
1 godz. 10 min
Barres d'avoine végétariennes au fromage
45 min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 godz.
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20 min
Tofu en ragoût
30 min
Pain de lentilles
1h 55 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 godz.
Chili non Carne
1 godz.
Curry de légumes et tofu
1 godz.
Curry de légumes indien
50min