Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1208 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Yam Abacus
20 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h