Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1208 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Mantou buns
1hod. 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Pineapple Tarts
1hod. 30min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min