Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 6910.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mantou buns
1h 30min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Sambal Petai Prawns
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min