Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion, cut into eighths
- 1 sweet corn cob, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt, to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil, to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 713.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 47.9 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1702 mg
Alternatif tarifler
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 dk
Mantou buns
1sa 30 dk
Chicken porridge with century egg
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min