Cihazlar ve Aksesuarlar
Tagliatelle with porcini mushrooms
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
903.2 mg
Protein
19 g
Kalori
1964.6 kJ /
467.8 kcal
Yağ
19.5 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
5.5 g
Karbonhidrat
52.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1sa 10 dk
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5sa 40 dk
Asian-style fish fillets
30 dk
Lentil hotpot
12sa 45 dk
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 dk
Quick fruit sorbet
10 dk
Ratatouille
40 dk
Pizza Margherita
2sa 10 dk
Cod with citrus butter
40 dk
Asparagus and pipis (clams) risotto
1sa 30 dk
Mushroom ragu with polenta toast
1sa 40 dk
Pasta alla puttanesca
35 dk