Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Pumpernickel, in Stücken
- 20 g Butter, weich
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 75 g Schmand
- 1 Ei
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Mehl
- 500 g Wasser
- 200 g Rote Bete, jung, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 5 EL Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1936 kJ / 462 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Ravanello Tonnato
20 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 Min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Wirsing-Birnen-Salat
25 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 Min