Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 4165 kJ / 995 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 79 g
- Lif
- 13.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjesfilets in Rotweinsud
12u.
Auberginenpüree
30min
Thunfischmousse
10 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Champignon-Terrine
3hod. 50min
Ravanello Tonnato
20 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min