Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 150 g de tomates séchées
- 20 g d'huile d'olive
- 550 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en dés
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1160 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 33.1 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 dk
Risotto aux cèpes
30 dk
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45 dk
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux morilles
45 dk
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto au pesto et au chèvre
30 dk
Risotto au poireau et à la pancetta
35min