Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
- 80 g de zanahorias en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de tomates maduros
- 100 g de aceite de oliva
- 8 dientes de ajo con piel
- 100 g de vino blanco
-
100
g de vinagre de sidra
veya 100 g de vinagre de manzana - ½ cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 6 granos de pimienta negra
- 1 trozo de guindilla seca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 872 kJ / 208 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1409.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo
10min
Salsa verde
20 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2u. 45min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Pisto
45 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Atún en manteca (Andalucía)
3hod.
Calamares a la americana
50min
Tomate frito
25min
Sofrito de verduras
15 Min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min