Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 860.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Lentil bolognese
30 min
Lentil moussaka
3h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Mushroom stroganoff
20 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Mediterranean vegetable bake
50 menit
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1j 25 menit
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Black bean enchiladas
1j 20 menit
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min