Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.
Tegamini di cipolle e alici
1u.
Baccalá alle olive
25min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Scarola imbottita alle acciughe
1u.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Moscardini al limone
30min
Baccalà alla livornese
35 min
Calamari alla napoletana
40min