Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gebeizte Meerforelle
- 300 g Meerforellenfilet, Lachsforellenfilet oder Saiblingsfilet
- 200 g Salz
- 300 g Rohrzucker
- 200 g Fenchelknollen mit Fenchelgrün, in Stücken
- 25 g Weißwein
- 30 g Orangensaft
- 20 g Zitronensaft
- 1 EL Gin
- 10 g Dill, frisch
- 10 g Petersilie, frisch
- 5 g Estragon, frisch
- 2 EL Fenchelsamen
- 1 EL Korianderkörner
- 1 TL weiße Pfefferkörner
- 2 Mandarinen
- 1 - 2 EL Mandarinensaft, frisch gepresst
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Fenchelsalat und Fertigstellung
- 300 g Fenchelknollen mit Fenchelgrün
- 3 EL Mandarinensaft, frisch gepresst
- 2 EL Rapskernöl
- 1 Msp. Fenchelsamen, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 geh. TL Kaviar von der Forelle (ca. 40 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35p
Fischbrühe
30p
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1h 30min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 Std.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20p
Sauce Rouille
25p
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min