Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier, Größe L
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 918 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Krebssuppe
45min
Rieslingspasteten
2h 30min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2u. 20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Vitello Tonnato
48 godz.
Ricotta
20h 30min
Thunfischpâté
4h 20min
Terrine Provençale
2 Std.
Forellenmousse
5min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1h 35min