Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier, Größe L
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 918 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
20min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Sauce Béarnaise
40 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Vitello Tonnato
48 Std.
Bitterballen
3 Std. 45 Min
Salbei-Kartoffelpüree
45 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Bouillabaisse
1 godz.
Panko - Japanisches Paniermehl
24h