Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7u. 45min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Zabaglione al Prosecco
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min.
Balsamico-Feigen
40 λεπτ.
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 λεπτ.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Zabaglione
15min
Apfel-Calvados-Sorbet
5h 30 min.