Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Cassis-Rotwein-Birnen
24u.
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zabaglione
15min
Limoncello-Creme
5u.
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Kaffee-Sabayon
10min