Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 50 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
- 450 g di piselli freschi
- 4 foglie di lattuga romana, a listarelle
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lenticchie in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Fave in umido
1 Std.
Carciofi ripieni
50min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Insalata di carciofi e fagioli
1 Std. 5 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Fave al guanciale
35min