Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 192 kJ / 46 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Blinis con salmone
1 Std.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini capresi
30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Bignè con tre mousse
2h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min