Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
veya 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
veya 300 g di pasta sfoglia pronta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 71 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Zuppa del nord
1h 10min
Zuppa di cipolle alla francese
5sa 30 dk
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle
1h
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45min
Crema di porri in crosta
45 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di baita
45 min