Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
veya 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
veya 300 g di pasta sfoglia pronta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 71 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Leek and tattie soup
40min
Gazpacho indiano
2h 10min
Fonduta svizzera
20min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min
Zuppa di pane nero
30 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min