Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 374.9 kJ / 89.6 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 216.8 mg
Alternatif tarifler
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa della nonna
3h 30 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 Min
Fonduta
8h 20min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa tonnata
20 Min
Maionese al curry
15 Min