Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Karbonhidrat
- 3.82 g
- Yağ
- 0.35 g
- Lif
- 0.99 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Flan di funghi porcini
1h
Involtini filanti al cavolo rosso
1 Std. 15 Min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Gazpacho
15 dk
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min