Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Karbonhidrat
- 3.82 g
- Yağ
- 0.35 g
- Lif
- 0.99 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Petto d'anatra all'uva
1 Std. 10 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2h 45min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Obazda
10min
Chantilly ai chiodi di garofano
20min
Bisque
2 Std.