Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Karbonhidrat
- 3.82 g
- Yağ
- 0.35 g
- Lif
- 0.99 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Ceviche di salmone
48h 15min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1h 45min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min