Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 24.7 g
- Lif
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Insalata di cavolo cinese con pepe rosa e verde
45 Min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Trota estiva
50 Min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12h 55min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 dk