Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1952 kJ / 467 kcal
- Protein
- 39.41 g
- Karbonhidrat
- 21.17 g
- Yağ
- 22.28 g
- Lif
- 5.06 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Besugo con patatas panadera
1h
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bonito a la riojana
50min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Tortillas a la francesa rellenas de pisto lucense
30min
Besugo a la espalda
25 min
Merluza a la koskera
45min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min