Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Südtiroler Schüttelbrot, in Stücken
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 40 g Rucola und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g Tiroler Schinkenspeck, in Streifen (1 cm)
- 20 g Butter, weich
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborioreis)
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto
30min
Risotto milanese
35 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1u.
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Pesto mit Zitrone
5min
Risotto mit Basilikum
40min
Rucola-Risotto
35 min
Fenchel-Risotto
35 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min