Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Südtiroler Schüttelbrot, in Stücken
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 40 g Rucola und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g Tiroler Schinkenspeck, in Streifen (1 cm)
- 20 g Butter, weich
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborioreis)
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 Min
Risotto milanese
35 Min
Tomaten-Risotto
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Rucola-Risotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
50min
Risotto
30min
Tomatenrisotto
50min
Trüffelrisotto
45min
Steinpilz-Risotto
40min
Risotto mit Steinpilzen
50min