Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Südtiroler Schüttelbrot, in Stücken
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 40 g Rucola und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g Tiroler Schinkenspeck, in Streifen (1 cm)
- 20 g Butter, weich
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborioreis)
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto milanese
35 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 dk
Steinpilz-Risotto
40 dk
Rucola-Risotto
35 Min
Tomaten-Risotto
35 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 dk
Risotto mit Basilikum
40 dk
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 dk
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min