Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 70 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Thymianblättchen, frisch, abgezupft
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Auberginen, geschält, in Würfeln (1-2 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. Bucatini
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2664 kJ / 636 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta alla Putanesca
45min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Auberginen-Pasta
30min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min