Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Gnocchi
- 50 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 Blätter Basilikum
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 40 g Gluten
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2928 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 7.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2hod. 10min
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1 Std. 10 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 Std. 30 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1 Std. 20 Min
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50 Min
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std.