Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Gnocchi
- 50 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 Blätter Basilikum
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 40 g Gluten
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2928 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 7.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Italian Pancake
25 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Thailändische Forellen-Päckchen
35min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1h 10min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 Min
Halloumi-Gemüse-Taler
35min
Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat
40 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1óra 30p
Erdbeer-Zitronen-Mousse
8h 15 min
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1 Std.